Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring signaler

Telefon ringer
Jag springer för att svara
Eh, det är ju du
trodde inte att du skulle ringa

Du pratar så där som vänner gör
frågar mig om vi ska ses
Inom mig jublar alla mina sinnen

Jag känner värmen inom bords när jag
sedan efter samtalet sätter mig i soffan

Telefonenn ringer
Jag springer för att svara.........




Fri vers av ulpa
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-01-24 22:04



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra, gav mig verkligen en härlig känsla
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ulpa