Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag drömde om dig i natt
och jag ville inte vakna
jag ville drömma ett bra tag till
Dina läppar nudda mina
Din mun så sensuell
Din kropp så varm och het
Jag drömde om dig inatt
och jag ville inte vakna
Jag ville drömma ett bra tag till




Fri vers av ulpa
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa