Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

En varm vår dag
gick jag vilse i mina problem
En dag hittade jag hem
Gatorna var våta av snöblandat regn
Långsamt kändes det som om jag vaknade in i livet igen
Våren var långt borta




Fri vers av ulpa
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-03-02 21:05



Bookmark and Share


    ewelina
hej! skit bra, verkligen!
du har talang!
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ulpa