Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen

 

med lätta vingar

flyger fjärilen fram

jag ser den genom fönstret

en gul citronfjäril

 

den stannar till

lite här och där

bland blommorna

suger nektar

 

så försvinner den

ur min syn en stund

plötsligt är den där igen

 

flyger med lätta vingar

från blomma till blomma

med budskapet

sommaren är här

 

 

anits 18 juni 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-20 00:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker budbärare...
2013-06-21

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2013-06-20

    maija tuori

Fin ;)
2013-06-20

  Anya VIP
Fjäderlätt och fint!
2013-06-20

  Eva Helene VIP
Lekande lätt flyger den, liksom din fina text.
2013-06-20

  Lars Hedlin
Så vackert ;)
2013-06-20

  Larz Gustafsson VIP
En fin sommarsymbol.
Tycker särskilt om segerproklamationen som utgör diktens sista rad.
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP