Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart rullgardin

I sovrummet är rullgardinen svart
inte för att stänga ute ljuset
det är
för att inte störa natten




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-20 11:49



Bookmark and Share


  Li-Lo
ler och leker i samma tanke
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP