Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera det

Mitt hjärta

Klappar

I fel riktning

Tycker en del

Tur att jag

Vet vem jag är

Jag behöver inte räkna

Hur många fötter

Min kärlek har




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-20 14:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sannt
2013-06-24

  Ulf Lagerholm
Denna text är klok. Dessutom humoristisk.

2013-06-23

  bumerang
Att kärlek har fötter, ger mig nya visioner. Tack för dom.
2013-06-23

  Alva Johnsson VIP
Grattis till den fina placeringen!
2013-06-23

  Nina.H
Så länge hjärtat klappar
för något eller någon...
det är viktigast. Fel
vore det annars..fint
skrivet!
2013-06-22

  Alva Johnsson VIP
Att tala är silver att.........
det är bara man själv som vet
vad som är bäst för en.
2013-06-21

  Angel of love
Ja man ska lyssna till sig själv och sitt hjärta.
2013-06-20

    ej medlem längre
Just det, det är du som styr över ditt hjärta - jättebra text..
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP