Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar flöde

varma

vindar öppnar dörrar

solstrålar leker i fönsterkarm

träden

viskar till regnet att falla mjukt
för det sköra livet i varje rede i deras famnar

då faller dropparna mjukt

dagens strålande skönhet
sommarängarnas dofter

nakna fötter

vandra i sommaren
känner jorden
och jorden känner dom


där i skogsbrynet ligger vår sjö

som badar i vår kärlek
smeker kroppar till välbehag i sommaren

natten

rullar in mellan ljuset och dofterna
vilande vaggar timmarna

daggens pärlor

gräset låter sig fuktas för att
sträcka ut varje strå mot månskenets magiska sken

juninattens Fe drottning dansar över sin värld

tills fågelsången
väcker åter dagen

oändlighetens tid
just nu

























Fri vers av Elwania
Läst 372 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-06-20 19:25



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Svepande sinnerligt. Vackert.
2013-10-07

  ninfea VIP
gillar denna, bildrik och harmonisk
2013-09-08

  aol
underbart vackert skaldat vännen,
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania