Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi bara är i ett rum, så länge vi springer åt fel håll skapar vi cirklar - rummet är stort och saknar vägg.


gravitation i relation till centrifugalkraft; eller synkronisitet

 

evigheten är ett rum

där tid är synonymt

- med rörelse

 

att vara

nu

skapar; synkronisitet




Övriga genrer av sol
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-03-12 17:48



Bookmark and Share


  Anders P VIP
hur förhåller sig våra sätt att mäta tid och rum till detta?
2006-12-15

  Sanningsägaren VIP
och centrifugerar gör det nu i mitt huvud
då jag ska försöka reda ut denna..
Snurra min Sol!!
2006-03-15

    Andersx
jo...eftersom energin är oförstörbar och allt är oändligt stort och även oändligt litet så synkronisitet är nog svaret... ;O)
2006-03-12

    Bodil Sandberg
Filosofiskt!Poetiskt!Spännande!Läckert!
2006-03-12

  alfa VIP
Hmm...man måste
nog kalla sig "sol" för
att besitta inside-info
om denna typen av fakta.

Ju mer jag funderar
desto bättre förstår
jag att mina tankar
kan synkas med
gravitationinducerad
cirkulation. Just nu.

*snurrig och glad*
Tack
2006-03-12

  bq
och ting-lagen..finns bara i vårt medvetande..i allt är vi gränslöst..och fullkomligt fria..i..till-sammig-het
2006-03-12

  Oskar...
Vilken insikt..
Då stannar jag på soffan då =P
Man måste beundra dina vetanden...
2006-03-12

  Ulf Popeno
Jag gissar att vi inte ska springa då, utan bara vara. Det är väl när man fattar evigheten som man inser det.
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol