Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

vid en raserad gärdesgård
stod allt stilla
skakade om landskapet

så att det förflutna
och det samtida
mixades

så att det ena
inte kunde skiljas
från det andra

så att allt som var sant
fick omprövas

det enda som var tydligt



var insikten
klarheten
förvissningen

om att vi
gemenskapen i

vi

hjälper oss förstå




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-21 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP