Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar

Midsommartid
krönet för vår längtan
vi dansar soldansen
kring lövad stång
hyllar sommaren

Till bords
tar vi sill och sup
i goda vänners lag

Långt borta är vardagen







Fri vers av AA VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP