Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegång

Associerar alltid färgen på en klarblå himmel

med det vackraste jag någonsin har sett

dina ögon

som speglar ett himmelrike




Fri vers av M:tin
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 20:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-04-02

  Connie
Underbart fint beskrivet!
2014-04-28

  helenita VIP
Ögonen är själens spegel
Fint du beskriver!
2013-07-03

    ej medlem längre
Blå är min älsklinsfärg liksom färgen på mina ögon.
Kan därför inte låta bli att fasta för det blå i din dikt!
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin