Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninananonia




Jag saknar dig !




Fri vers av M:tin
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 23:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hej! Tack min vän!
Hoppas att du har det bra.
Mvh Ninananonia
2022-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns flera som man saknar ...
2020-07-11

  Karina"Kia"
Samma här!
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin