Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 1992 av ME


Jag känner på mig att du har skrivit den min själs-släkting



”Du skulle inte ha lämnat mig




Ombytta roller!

För ca ett halvår sedan var det jag som älskade dig över allt annat på jorden, och som kunde offra mitt liv för dig, men nu har jag förstått att du inte ville ha mig, och kanske vill du inte ha mig nu heller, men det verkar som om du har förstått att jag inte är så himla dum som jag ser ut, och att du kanske var dum som släppte mig och all min kärlek utan vidare.

Kanske håller du nu på att bli kär i mig?
Kanske blir det en dag ombytta roller: att det är du som vill ha mig, och jag som kan bryta ned dig med att neka dig min kärlek som du för ett tag sedan kastade bort som skräp.
Jag har äntligen lyckats rycka upp mig, och hittat en underbar kille, som jag ofta pratar med, och varje gång du ser mig tillsammans med honom verkar det som om du håller på att tappa både ögonen och hakan.
Äntligen kan jag kanske få dig att förstå hur det kändes för mig när du, efter månader av charm, kastade i väg mig som en fimp.
Kanske, bara kanske, kan jag få ut min hämnd på dig, som behandlade mig som en engångsleksak, genom att vi har bytt roller?
Håller du verkligen på att bli kär i mig nu? Kommer du på att du gillar mig, nu , efter så lång tid?
Nå, jag är ledsen att behöva tala om det för dig, men det skulle du ha kommit på för sex månader sedan, då jag fortfarande tillhörde dig.

Remember M
Remember E
put them together
and remember me

Lina”




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 620 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-02-25 15:57



Bookmark and Share


  Gin83
Stark
Igenkänningsfaktor
Känns att läsa
2021-06-05

  Karina"Kia"
Bra fångat i en svårmod
2018-04-22

  aol
Så jobbigt att bli sviken på så sätt, bra fångar du känslan man riktigt känner den som en ångestklo som greppar tag i en,
2018-04-19

  Alysse VIP
Hämdlystet skrivet
av någon som älskat
men blivit sviken
känslosamt berörande
2018-02-26

    ej medlem längre
Vemodigt och lite sorgligt.
2018-02-25

  M:tin
Ja du vann Carolina och jag kan fortfarande inte sluta att tänka på dig!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin