Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade






Jag vill höra din röst

säga mitt namn

då smälter jag

men det måste vara din röst

för du är min älskade...




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 503 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-06 03:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert så är det...
2017-12-03

  Karina"Kia"
Härlig kärleksförklaring!
2017-12-02

    ej medlem längre
En mjuk längtansfylld dikt.
2017-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket kärleksfull känsla i orden...
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin