Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nina






Ninananonia




Välkommen tillbaka...











<3













Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 732 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-07 01:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alltid trevligt att se namn man känner igen, så jag håller med dig...
2017-12-11

  Ninananonia VIP
Tack Kia <3
2017-12-09

  Ninananonia VIP
Tack vad gulligt <3
2017-12-09

  Karina"Kia"
Exakt!
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin