Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läxan

Hur svårt livet än känns
eller hur dålig självkänsla du än har

visa aldrig ryggen åt den som visar sin kärlek
till dig

Det var den viktigaste
lärdomen du gav mig







(du visade dig vara min själsfrände)




Fri vers av M:tin
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-22 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en sådan uppläxning känner jag igen! vackert framtonad sanning och parentesen berättar om en insikt. Det var fint!
2014-02-04

  Ninananonia VIP
Berörandevacker
2013-12-08

  wildah
Jag känner starkt för den här texten.
2013-08-17

    ej medlem längre
Så rätt!
Vilken klokskap
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin