Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad vackra du

Vet du hur vacker
och söt du är
Det finns det nog många som tycker

Men jag älskar hur du ser ut
ditt utseende
eftersom jag förknippar det troligtvis så starkt med din själ




Fri vers av M:tin
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-22 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj.. det här var vackra tankar/meningar
2015-03-08

  Connie
Denna är bara så skön!
2014-04-25

  Ninananonia VIP
Fin
2013-12-08

    ej medlem längre
Så vackert skrivet
och beskrivet :)
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin