Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilldragande

Hon är så vacker så,

hennes tankar likaså.

Hon är så söt och fin,

får min hjärna att flöda av endorfin.




Fri vers av M:tin
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-22 22:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint rim
2013-11-02

    ej medlem längre
Åhh så fint beskrivet
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin