Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Du gav mig något att tro på,

att du kanske mig vill nå.

Du är den ende som jag tycker är speciell,

så därför är du för mitt sinne essentiell.

Att våra blickar ännu en gång möts är min tro,

så att vi tillslut kan förenas som vänner i denna tillvaro.

Hoppet finns,

om att du mig med lite kärlek kanske minns.

På bänken du satt och väntade på mig,

mitt livs största misstag var att inte sätta mig där bredvid

Dig.




Fri vers av M:tin
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-22 22:09



Bookmark and Share


  WyS VIP
Väntan är ibland låååång!
2013-12-03

  Ninananonia VIP
Fin
2013-10-22

    ej medlem längre
Blickar som möts och tro
vad mer behövs

2013-06-22

    ej medlem längre
och den träffade mig precis där, där inuti. applåd!
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin