Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara med dig

Mina känslor för dig har inte dött
de fortfarande lika starka

De räcker med att få syn på någon
som är väldigt lik dig
så väcks dem direkt
de där starka känslorna
som får en att känna sig som mest levande
som bara du kan åstadkomma
känslor som vibrerar
känslor som skapar uppror
i hela mitt väsen

Väldigt blandade känslor uppstår
men det finns en känsla som verkar bestå
djupt där inne
och till varje pris

Jag vill va med dig




Fri vers av M:tin
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 22:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känner igen.. vackert..
2013-10-28

  wildah
Så är det verkligen när man är så kär!
2013-08-17

    ej medlem längre
Starka känslor dör aldrig
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin