Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Vilken lycka det hade varit att få vara tillsammans med dig,

det kände jag redan första gången vi till varandra sa hej.

Tror att vi skulle komplettera varandra bra,

någon annan vill jag inte ha.

Du är den ende som fått mig att bli kär,

önskar nu att du vore här.




Fri vers av M:tin
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-22 22:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fin beskrivning av kärleken.
2013-11-03

  Ninananonia VIP
Tycker om denna
2013-10-30

  wildah
Det här känns bekant och väl formulerat!
2013-08-17

  RandomLines
"önskar nu att du vore här". Detta sammanfattar kärlek. Början och slutet
2013-06-22

  M:tin
Fin kommentar!
2013-06-22

    ej medlem längre
Den största och enda
kärleken
den man aldrig glömmer
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin