Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville kyssa dig

Jag ville kyssa dig
på riktigt

men med en flaska rödvin i blodet
är ingenting som sker
verkligt dagen efter

Hellre ville jag att midsommarnatten
skulle kännas som början på något nytt

än slutet på något
som aldrig ens fått liv




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-23 12:05



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Tycker om lågmäldheten i texten.
Riktigt vacker!
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren