Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är på väg till himlen

Så sjöng de två männen

till gitarr

Mitt fuktade öga

avslöjade hjärnans påverkan.

Alla är vi på väg någonstans

jag hoppas framåt, uppåt.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP