Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lagade mitt hjärta

 

Jag tänkte kasta

mitt trasiga hjärta i havet 

 

och överlämnar det

till livets eviga kretslopp

 

Försökte hindra dig att fånga det

i din själsliga mantel

 

Trodde inte att den skulle hålla

 

Kunde inte tro att man

kan laga ett hjärta med ord

 

Men din själ är starkare än min

 

Som ett under av kärlek

hittade bokstav för bokstav

ord för ord

spricka för spricka

och blandade sig

med ljuset från din själ

 

Nu är mitt hjärta som starkast i fogarna




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 796 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-23 21:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
Berörande text ... Väl skrivet vännen!
2016-05-29

  agneta pichler
starka ord om hopp
2013-07-03

  Kim VIP
Älskar sista raden!
2013-06-25

  Cosmic Johanna
Starkt skrivet! Tycker om själsliga dikter! Applåder!
2013-06-24

  Chawa VIP
Gripande vackert hela dikten! Titeln "Du lagade mitt hjärta" är så fin och slutet "Nu är mitt hjärta som starkast i fogarna" är lysande!
2013-06-24

  Lars Hedlin
Berörs inom! ;)
2013-06-24

  Bo Himmelsbåge
En mycket fin dikt om Kärlekens o Ordens
läkande makt ...!

... den ger hopp o mod
till de skepp som gått i kvav
på misströstans mörka o ensliga hav ...

Applåd! Bokmärkes!
2013-06-24

  Alva Johnsson VIP

O, jag blir stum av lycka,
att något så vackert
kan födas ur förtvivlan.
2013-06-23

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så underbart kan relationer fungera. Precis så.
Det blir nya vackra mönster också i fogarna.
2013-06-23

  Nina.H
Så underbart att vända hopplösheten
mot styrka och tro igen.. genom de rätta
orden! Du förmedlar något starkt som
berör.. Fantastisk text som jag gärna
vill spara!
2013-06-23

  stig wikman
Mycket fint.
AGNETA.
love.
2013-06-23

  Blåsippan
Så jättefint skrivet o stort att det är möjligt!
2013-06-23

  Angel of love
Vilken underbar känsla du beskriver!
Väldigt fint.
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP