Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina armar kring din famn

Min kärlek
av dig vunnen

En juste icebreaker
av mig funnen

Snälla, låt det bära
hela vägen fram

så att jag var kväll
kan somna

med mina armar
kring din famn




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-23 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren