Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer inte att lämna dig ifred

Jag kommer göra allt
för att försöka ta dig

Och kommer inte
lämna dig ifred

förrän du säger att
du inte vill ha mig




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-24 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren