Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In dawn and dusk

Jag var så uppslukad av att kunna se
Det du också såg
För en gångs skull kunde jag det
Det var en underlig syn
En Vision
Med röda band
Som en present
Uppenbarelsen såg mig och för första gången kunde jag se tillbaka
Utan att rygga till och slå ned blicken
Det var en härlig afton
Med ögonen i synfälltet
Snart skulle jag börja blunda för snart kom natten
mörkret som alla fasade för
Även jag.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-03-03 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand