Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamstående, gående och fallande

Affekt i ett solitärspel
Ett kort fattas, omgången går om
och om igen
Erkänner dess defekt
men det lagar inte leken
För det är en lek
och alla får vara med, eller hur?

En ensamt stående, fast han ligger ner
Kryckor hjälper i hopen
isolerat fäller de krokben på honom
om och om igen
Ovän med dragningskraften
Men det är lagar
de är en del av leken
och han får inte vara med




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-26 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek