Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirring efter en konflikt.


Förlåt.

Solnedgång över
tristressens terrass,här vilar våra blankslitna sinnen
i snålblåst.
Olycklig är den som inte har något att berätta,
Till tonerna av hysterin
från morgonrusningen.

När solens sista strålar
skjuter skott,
ger jag min bikt på en eurovoice,
då du inte vill svara.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-26 12:05



Bookmark and Share


  poesi pplot
Bekant. Bra smide.
Att du får fram det vackra i vemodet kring ett solnedgångssamtal, är imponerande.
Diggar den här. Bokmärke.
2013-12-13

  Annie b'larsson VIP
Mycket fin dikt, som verkligen känns ända in i hjärtat.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg