Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Oåterkalleligt

Oåterkalleligt är livet även om man aldrig beträder scenen
utan endast huttrar i kulisserna.
Och även där bakom ridån, i tyst vaksamhet mot stjärnorna tycks minuterna klinga,
ebba ut av trots mot det oändliga.

Oförstående kikar vi upp mot estradpoeten
som kämpar, håller ut i sorgsenheten.
Och när vi hittar medvetenheten
om att tillvaron inte är beständig
för alltid oåterkalleligt föränderlig
så förstår man att man alltid kommer befinna sig i

ensamheten.




Fri vers av Lisapolja
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-03-03 10:56



Bookmark and Share


  ElinorForsberg
Vackert! Texten berörde mig verkligen.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja