Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


av för tunna plånböcker

Du står och väger mellan löst godis och fräckblaskor på macken bredvid mig.
Vi står tillsammans, kränger tillsammans och väljer båda
Att på grund av för tunna plånböcker? och kanske sunt förnuft
att bara köpa cigaretter
För de gör mindre skada, på lång sikt.

Vi väljer bort de snabba kickarna
och försätter oss åter i rullning
En mörkblå volvo, du tänker att volvo liknar vulva och önskar egentligen att du hade en kvinna bredvid dig i framsätet med fräsch frisyr och mjukfnitter när du pratar.
Jag sätter mig på cykeln, tänker inget alls
armarna seglar ut och jag känner lättheten i snårigheten att inte veta och ändå välja.

Du kanske ångrar dig att du åtminstone inte köpte en chokladkaka eller en läsk
Du betvivlar allt och mest av allt dig själv

Men jag känner för en gångs skull tyngden i
vad det är att vara

jag




Fri vers av Lisapolja
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-08 21:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön känsla i varat och jaget och för känslan av bara det !!
2008-08-12

    Janniqa
Snyggt Lisa! Gillar flytet och kontrigen mellan du och jag
2008-05-12

  Shininkagemusha
Snyggt vardagsbild med känsla, lite drömsk.
2008-05-09

  Ola Rydberg
Intressant upplägg på denna
man blir fångad
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja