Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej förfan

Kärleksdikter är det värsta jag vet
Jag blir lönnfet
av allt socker
det ger mig små chocker

Men i vilket fall
Jag ska inte vara helt kall.

Robert H
För fyra årsen vart det vi två
Jag älskar dig så.

Höga berg och nån djup dal
Men allt i samma kärlekssal
I mitt hjärta, i min själ i fucking allt
det är ballt.
Gå ingenstans, stanna
Jag lovar att dig alltid omfamna
Hårt, så att du får svårt med andetagen
så att du kanske drar mig inför lagen

Nädå, jag lovar att aldrig göra dig något ont
för om du valde att gå skulle det bli alldeles för tomt




Fri vers av Stickitup
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-27 03:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
se där, för fan
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stickitup
Stickitup