Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sang - en vise


Alle disse farger

Nå er det nok en gang morgen
og natten den var lang

Når solen entrer himmelen
og fuglesang høres

Da tar jeg min bok og legger meg ned
leser et kapittel - kanskje to
og funderer over
nattens mange tanker og vendinger

Nå er tiden inne for å ta
det neste steget

Hvor ferden vil gå
det vet jeg ikke

men jeg vet at jeg er med
- med på skuta som seiler ut på det store hav

I drømmenes land er jeg kaptein

Og når jeg våkner skal jeg synge for deg
en sang - en vise - om livet og dets ferd
over hav og fjelltopper

Nå er det nok en gang morgen
og solen entrer himmelen

Alle disse farger
jeg holder kjær
de farger livet
i vakre klær

Jeg ligger
i en seng
i en by
og ser utover drømmenes landskap


- Nå er det nok en gang morgen
og natten den var lang

Nå entrer solen himmlen
med sin morgensang


- Alle disse farger
jeg holder kjær
de farger livet
i vakre klær




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nina.K
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-27 05:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om allt du skriver!
2013-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Sant.
Who needs magic mushrooms?
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K