Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text.


- Med kärlek



Våga fråga

efter hjälp,

när nattens mörker
är det enda du ser

dina tankar må
vara just det dom
är, och nu står du
här, kanske på altan,
ensam - ser upp på
det stora mörkret,
- du ska veta att du inte
är ensam, fast utan frågor
inga svar - utan mörkret,
inget ljus - med kärlek skriver
jag detta, dessa ord, till dig,
som just nu har det svårt,

- du är inte ensam,

fast du måste våga

- fråga.




Fri vers av Nina.K
Läst 527 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-18 01:32



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Varm och kärleksfull poesi, om att det finns en högre, varm makt som bryr sig om... när mörkret och svårigheterna tynger svårt...

Våga fråga... absolut... Du får ett svar, förr eller senare... i Kärlekens namn...

Tack!
2018-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Våga fråga: Finns det möjligen en Skapare, en makt som är större än människan och som bryr sig om mig?
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K