Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tekst.


Månesti



Noen sitter på stubben,
og noen står mellom
barken og veden,

visse himler med øynene
mens andre bringer himmelen
ned til jorden,

noen tråkker opp stien
- andre følger den,

regnet faller og snøen
daler - solen går ned og
månen trer frem,

nå er det natt,

sov så godt,


- min venn.




Fri vers av Nina.K
Läst 607 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-23 02:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv vill jag i all ödmjukhet tillhöra dem som liksom Aage Samuelsen drar ned himmelen till jorden.
Jag lyckas inte alltid, men Jesus misslyckas aldrig!

2017-11-24

  Fulbergarn
Noen vennen min leser ordene dine
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K