Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Celtic Flute Music >>>


violett

analeps

 

 

 

 

 

 

 

svindla

himmels

tunga sky

 

härifrån

till lotus dy

 

färg av

kärleks

ånger

 

hågen

håller fången

 

 

syreners flor

flyktig vind

 

minnes doft

i sorgtungt sinn

 

 

 

mjuk sonat i skymningsland

avskeds timmas

sommarstrand

 

 

guld

från tornseglarens strupe

 

 

 

 

 

  




Fri vers av Sunlight
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-27 23:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert med musik och dina ord ... tack/kram
2013-08-06

    ej medlem längre
Vacker musik, fint ordsatt av Dig
2013-08-05

  Siggesdotter
Du skriver intressant...måste läsa om och om igen...passande musik! Applåd!!
2013-07-29

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight