Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inside suicide

bestämmer mig för att sluta andas..
ta förväl till min själ
tom blick
finns ingenting att se än de bleka kala väggarna
fly från mitt fängelse
ingen saknar min närhet
kopplar ifrån livet på jorden
dödar min själ




Fri vers av zebra
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-03-03 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebra
zebra