Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen lyssnar


Ingen vill lyssna
de bara säger att du är ensam
dödar alla känslorna
snälla, slå inte min själ
huvudet fullt med lögner

Era djävlar!




Fri vers av zebra
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-03-03 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebra
zebra