Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur moder jord


Morgonsolens ljus faller på en blek yngling
med styrka i blick
och svarta läppar som lockar
lockar mig framåt
ingen annan är som honom
det kolsvarta håret fladdrar majestätiskt i den kalla,lekande vinden
drakmästaren
han kan skapa magi från ingenstans
älskar att höra hans musik till röst
känna de sammetsmjuka fingrarna smeka mitt hår
som en kattunge
han är bara till för min skull
skapad ur moder jord för att ge mig kärlekens helande storslagenhet
kan se allt med andra ögon
sanningen
jag står i tacksamhetsskuld..
vet inte hur jag skall kunna betala tillbaka..
han ger utan krav, visar mig nya skatter
nya äventyr i stjärnströdd natt
vi rider på en vit hingst i sanden och följer andarnas spår




Fri vers av zebra
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-03-06 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebra
zebra