Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var vacker

du var vacker
när du inte var henne
svarta läppar
och blåa lysande violer till ögon
långa naglar som rispade min bleka hud
du var söt
när du skrattade naturligt
utan taggodling
du var modig
när du inte var lejonet




Fri vers av zebra
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-03-17 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebra
zebra