Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en principessa

Och jag hoppas
att du kommer förstå en dag
Att du är så bra som nån kan
Så du kan se
att alla mina ord om dig är sanna

Och ingen är som du
Det står jag för att jag sagt,
för vissa ord kunde inte bli sannare




Fri vers (Fri form) av Jim Friberg VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-01 20:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint!
2013-07-02

  Tess74
Å så fint! Hoppas denna någon får läsa detta
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP