Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarduken

Penseln fylld
följer rytmen
känner vinden
fångar poesin

penseln sveper
över duken
dansar drama
svart mystik

penseln sjunger
sensuella toner
blandar färger
till musik

penseln stark
och penseln mjuk
samsas nära
i eldig tango
målar snabbt

så lätt

och

med kraft


se


där


vid sista linjen

hände Verket






Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-01 21:20



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Tack för skön läsning av denna.........härligt att se penselns "framfart".........
2013-07-08

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
till en vacker tavla
för mig som läser
2013-07-06

  Anita Brännström VIP
Jag målar med dig en tavla i sprudlande kulörer..följer texten och i slutet är motivet en eldig tango i höstnatten...
2013-07-05

  agneta pichler
tjusigt värre.. ;)

applåd + bus vissling..
2013-07-03

  Alva Johnsson VIP
Med dansande lätta rörelser målar Du orden OCKSÅ.
Fint
2013-07-02

  Lars Hedlin
Mycket bra och vackert målat!
2013-07-02

  stig wikman
Verkligt elegant
med färglada ord.
LOVE .
2013-07-01

    ej medlem längre
Fortissimo.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP