Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörda

Oändliga vidder
i fjärran fjälltoppar
skog
myrar, sjöar
orörda

Människan
måste lära sig
dess språk

Läsa av klimatets
växlingar
för att överleva




Fri vers av AA VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 00:50



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja, det måske hon, för uran naturen är vi ingenting! Viktigt fina rader av dig
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP