Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROLLSPEL

 

 

Oro, ångest, ängslan

ser vi ej 

bak mask

och skratt  som klingar


Händer söker stundens värme

i ofta falsk gemensamhet


Ögon blickar frågande

synes själens vilsenhet


Mun som talar  bredvid tanken


O, mänska i all din ensamhet

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 12:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2013-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2013-07-02

    Dan Myrbeck
Den bästa av dom jag läst av dina!
Gillar särskilt:

"Mun som talar bredvid tanken"!
2013-07-02

    ej medlem längre
bra du!
2013-07-02

  Palett
Mycket fin text !
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP