Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågan

I ljuset ser vi lågan
och vi kan känna
värmen och vibrationer

Blir man bränd av lågan
känner vi smärta

Så snälla låt mig få se lågan
av ljuset inom dig

Låt mig få känna värmen
och vibrationen mellan oss

Låt mig inte bara få se skuggan av mig
låt mig få se skugan av oss

Om du vill det så snälla
Lät mig inte brännas av ljuset om oss




Fri vers av ulpa
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-03-03 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa