Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om vänner på poeter


JAG HAR

fått anledning

att tänka om

om vänner

 

De flesta

är bara nån 

nån

man känner

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 20:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jättebra innehåll + Jättebra språk, särskilt "om om" och "nån nån".
2013-07-03

  Lars Hedlin
Bekanta kan bli vänner ...det är när man börjar tala om mer djupare saker och förtroligare som man kan säga att det är en Vän! kram
2013-07-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
bektanta som råkas benämnas vänner
2013-07-03

  Rozsi.kovacs

bra tanke om en lite sorgsen men visst kan det vara så, men några
goda få har vi nog som vi kan rå om..
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP