Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fler än fingrar och tår

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Jag har fler vänner
än fingrar på händerna

11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Jag har fler vänner
än både fingrar och tår

Hur kommer det då sig att
vi inte längre hörs
att vi inte längre ses
eller inte längre ser varandra

Eller så ser ingen mig
för vad vet jag
jag har nog mer än ett ansikte




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-03 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom