Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du

Jag har hört att vi träffades när vi var fem
Jag har hört att vi lekte som bästa vänner
Jag har hört att jag pratade om dig konstant när du försvann

Och sen växte jag upp
Utan minne utav dig och mig lekandes
i sandlådorna på gräsängarna i trädkronorna

Men vi sågs
åter igen
Och om vi sågs, för vi sågs
Vi sågs rejält och jag var fast
Och du var fast
Hur kunde vi bli fast
hur kunde det bli vi

Du försvann lika snabbt igen
Efter ett år

Otrohet är ingenting lätt att lägga plåster på
om jag bara hade gjort si
å eller så
nej eller varför inte bara låtit mig själv vara och dig vara

Samma skola
matte gymnastik
matte gymnastik
gå härifrån jag vill aldrig mer se dig

Och å,
jag kan inte sluta undra
kommer vi någonsin sluta upp att vara vi?




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-03 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom