Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidsaknad

Nu väntar fyra veckors abstinens

ingen dator nära fjället

de flesta bryr sig inte

att mina ord fattas på sidan

men jag lider redan.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-03 09:37



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Önskar Dig en skön fjällresa, med god
fiskelycka och mycken inspiration.
2013-07-03

  Peter Stjerngrim VIP
Din frånvaro är inte ouppmärksammad!
Men önskar dig en skön semester
och att du finner inspiration när fjället
som du kommer att dela med dig av
när du är tillbaka igen ...
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP