Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll

Sommarkväll
strömmar in
från öppen dörr
stråk av svalare luft
känns lättare att andas

I bakgrunden
hörs musik
som ett brus

Sakta försvinner dagen




Fri vers av AA VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-03 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP